پخش عمده سس کچاب صنعتی

پخش عمده سس کچاب صنعتی در ابتدا فقط به صورت حضوری اتفاق می افتاد امّا امروزه با پیشرفت این صنعت، فروش اینترنتی آن هم رونق گرفته است. سس کچاپ به نوعی سس اطلاق می‌‌ شود که از گوجه فرنگی با ادویه جات مزه دار تهیه می‌‌شود. امروزه صنعت سس سازی و تولید سس کچاپ به صورت صنعتی در اکثر شهر های ایران وجود دارد و عده ای در زمینه پخش عمده آن فعالیت زیادی دارند. کیفیت و قیمت در خرید و فروش عمده این محصول حرف اول را می زنند.

پخش عمده سس کچاب صنعتی

مصرف سس در دوران بارداری

مصرف سس در دوران بارداری تغذیه در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، مصرف برخی از مواد غذایی دراین دوره توصیه می شود و بر خلاف آن نیز برخی از مواد غذایی را نمی توان مصرف کرد، زیرا ممکن است که به جنین صدمه وارد شود و سلامت مادر را به مخاطره بیاندازد خوردن برخی از غذاها در دوران بارداری ممنوع می باشد.

می توانیدسس مایونز رژیمی را با استفاده از آن به عنوان سس روی سالاد خود یا پخش آن بر روی برشهای نان، قبل از تهیه یک ساندویچ گیاهی یا مرغ سالم، مصرف کنید. علاوه بر این،به یاد داشته باشید که شما فقط مایونز ساخته شده از تخم مرغ پاستوریزه (و به مقدار محدود) مصرف می کنید. برای بارداری سالم هر چند وقت یک بار آن را بخورید.

مصرف مایونز در بارداری در صورتی که از تخم‌مرغ پاستوریزه تهیه شده باشد، هیچ مشکلی ندارد همانطور که می‌دانید سس مایونز از ترکیب زرده‌ی تخم‌مرغ، روغن سبزیجات و آب لیمو یا سرکه تهیه می‌شود. سس‌های مایونز موجود در فروشگاه‌ها که در بیرون از یخچال نگهداری می‌شوند، از تخم‌مرغ پاستوریزه تهیه می‌شوند و برای مصرف زنان باردار مناسب هستند امّا باید توجه داشته باشید که مصرف سس مایونزهای خانگی که با تخم‌مرغ خام تهیه ‌می‌شوند در بارداری ممنوع است. همچنین بهتر است از خوردن مایونزهای موجود در رستوران‌ها خودداری کنید، زیرا مشخص نیست که برای تهیه‌ی آن‌ها از تخم‌مرغ پاستوریزه استفاده شده است یا خام.

عمولاً سس مایونز منقضی شده را می توان 3-4 ماه پس از بهترین تاریخ قبل از خورد با این حال، زمان بارداری زمانی نیست که با خوردن غذاهای خراب یا منقضی شده، خطرهای غیر ضروری انجام دهید. این می تواند شما را بیمار کند و کودک شما را تحت تأثیر قرار دهد. بنابراین، بهتر است از مصرف سس مایونز منقضی شده در دوران بارداری خودداری کنید. در دوران بارداری لازم نیست از سس مایونز کاملاً اجتناب کنید مقدار کمی سس مایونز به کودک آسیب نمی رساند. فقط باید اطمینان حاصل کنید که مایونز ساخته شده از تخم مرغ خام نباشد.

مضرات سس مایونز برای کودکان

در حالی که کارشناسان درباره خوردن زیاد سس مایونز هشدار می‌دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است. متاسفانه کودکان ما عادت کرده اند بیشتر مواد غذایی را با سس بخورند، این در حالی است که رفتار تغذیه ای کودک در آینده نیز تداوم می یابد از این رو در بزرگسالی ممکن است به بیماری های مختلفی مبتلا شود.

دکتر آزاده امین پور متخصص تغذیه می گوید: بعضی والدین بچه ها را عادت داده اند که مواد غذایی را با سس قرمز بخورند و این اصلاً خوب نیست زیرا علاوه بر این که سس حاوی چربی فراوانی است غذاهایی که با سس خورده می شوند مملو از چربی است و در درازمدت به نفع سلامت کودک نیست.

بعضی از والدین تصور می کنند مصرف بیش از حد چربی یا سس اشکالی ندارد در صورتی که الگوهای تغذیه ای در کودکی شکل می گیرد و این عادات غذایی به دوران بزرگسالی منتقل می شود و در نهایت فرد به دلیل مصرف غذاهای چرب همراه با سس فراوان دچار بیماری های مختلفی می شود.

مهم ترین عوارض سس گوجه فرنگی

مهم ترین عوارض سس گوجه فرنگی مهم ترین عوارض سس گوجه فرنگی را دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان‌های پیشگیرانه این گونه توصیف میکند: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.او افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه‌فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است. این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه‌فرنگی آسیب‌های زیادی به سلامتی وارد می‌کند و باعث می شود بیماری هایی از جمله چاقی و دیابت را به سراغ انسان بیایند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است.

کچاپ همچنین سلول‌های کبدی را از بین می‌برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است. مصرف بیش از حد سس گوجه‌فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می‌شود و افراد با سنین کمتر به خصوص خردسالان را به بیماری‌های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می‌کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می‌شود.

مصرف کنسرو سس گوجه برای افراد دارای چربی و قند توصیه نمی شود، زیرا آنها مستعد جذب باکتری هستند، که می تواند شما را در معرض بوتولیسم و سایر عفونت های باکتریایی قرار دهند. غذاهای کنسروی تحت حرارت بسیار شدید فراوری می شوند تا میکروب ها را از بین ببرند، این فرایند مواد مغذی و آنزیم های گوجه فرنگی را تخریب می کند. علاوه بر آن لایه داخلی قوطی های کنسرو حاوی مواد سمی به نام بیسفنول هستند که برای انسان خطرناک هستند.

طرز تهیه انواع سس سالاد الویه

سالاد های الویه از سس های متنوعی تهیه می شود و اصل آن سس مایونز و فلفل سیاه و نمک است. اما به دلیل اینکه سیب زمینی سس زیادی جذب می کند باعث چرب شدن سالاد شما می شود. در ادامه برای شما سه نوع از معروف ترین سس های سالاد الویه را برای شما در نظر گرفته ایم.

1. سس سالاد الویه : در کاسه ای سس مایونز را با آب مرغ مخلوط کنید. می توانید مقدار خیلی کم آبلیمو اضافه کنید. اگر تمایل دارید می توانید به نسبت نصف مقدار سس، به آن ماست اضافه کنید. یعنی به مقدار نصف و نصف آب مرغ هم بیشتر از یک سوم سس نباشد زیرا رقیق می شود. یعنی مثلا اگر یک پیمانه سس استفاده می کنید، نصف پیمانه ماست و یک سوم پیمانه آب مرغ استفاده کنید. به دلیل اینکه آب مرغ خودش نمک دارد و همچنین خیار شور هم داخل سالاد هست، پیشنهاد می کنیم یا نمک اضافه نکنید یا خیلی با احتیاط این کار را انجام بدهید. سپس فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا سس را به مواد الویه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. حالا از الویه خود لذت ببرید.

2. سس سالاد الویه با پنیر فتا : روشی دیگر برای تهیه ی سس سالاد الویه وجود دارد که بدون سس مایونز است. شما می توانید از پنیر خامه ای یا پنیر فتا استفاده کنید. پنیر فتا به دلیل نمکی که دارد خوشمزه تر است به این صورت که مواد الویه را رنده و خرد کنید و همه را با هم داخل ظرف بزرگی بریزید و بعد پنیر فتا و مقدار خیلی کم شیر به آن اضافه کنید تا حدی که راحت مخلوط شوند و سالادتان سفت نباشد. سپس نمک و فلفل سیاه و مقداری آبلیمو را به آن اضافه کنید. و همه ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و بعد سالاد آماده شده را داخل ظرف سرو بکشید و تزیین کنید.

3. سس مخصوص سالاد الویه : ابتدا سس مایونز را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و بعد ماست را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس داخل آن گلوله گلوله نشود. سپس آبلیمو و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. هویج را رنده کنید و به سس اضافه کنید. و به آرامی مخلوط کنید با این روش می توانید سسی تقریبا رژیمی و بسیار خوشمزه داشته باشید. آن را داخل یخچال قرار بدهید تا مواد آن به خورد هم بروند و بعد به سالادتان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و داخل یخچال قرار بدهید. تا مزه ها خوب به خورد هم بروند و سالاد شما خوشمزه تر شود.

بازار صادرات سس کچاب صنعتی

بازار صادرات سس کچاب صنعتی سایت هایی در سراسر کشور وجود دارند که در راستای تامین نیاز بازارهای اروپایی، نیاز به تولید کننده سس کچاپ صنعتی در حجم بالا جهت صادرات به اروپا توسط تولیدکننده واجد شرایط را دارند. افزایش این فعالیت ها و افزایش این سایت ها باعث شده است که بازار صادرات سس کچاب صنعتی رونق بگیرد و در سال های اخیر شاهد این بوده ایم که صادرات این محصول روز به روز رو به رشد است.

یکی از رایج‌ترین محصولات صنعتی گوجه فرنگی، سس کچاپ است که امروزه همراه با بیشتر غذاها مصرف می شود. سس گوجه فرنگی نیز مانند رب گوجه فرنگی باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه‌های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد و باید از مصرف سس گوجه ‌فرنگی که رنگ تیره و غلظت زیاد دارند، خودداری کرد. در صادرات این محصول، آن هایی که این شرایط را کنترل کنند در بازار صادرات موفق خواهند بود.

کچاپ یا کتساپ چنانچه در برخی نقاط جهان نامیده می شود، یا سس گوجه، یک چاشنی ملس ترش و شیرین است که از گوجه، سرکه، شکر یا شربت ذرت با فروکتوز بالا، و مجموعه ای از سبزیجات معطر و ادویه های گیاهی و طعم دهنده هایی مانند پیاز، فلفل شیرین، میخک، دارچین، سیر و کرفس تهبه می شود. در نتیجه کشور هایی که طعم های جدیدی به سس ها اضافه می کنند بازار صادرات را از آن خود می کنند.

کچاپ معمولا همراه با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، همبرگرها، ساندویچ ها، گوشت های سرخ یا گریل شده استفاده می شود. همچنین کچاپ به عنوان مایه اصلی و پایه برای سس های مختلفی نیز استفاده می شود. در کشورهایی مانند نیوزیلند و استرالیا، از این سس به عنوان سس اصلی پای گوشت استفاده می کنند. این کشور ها در صادرات و تولید سس های کچاپ صنعتی پیشرفت داشته اند و در بازار های جهانی حرفی برای گفتن دارند.

مرکز تامین سس کچاب صنعتی

تامبن کنندگان سس کچاپ صنعتی، برای درست کردن کچاپ نیاز به گوجه فرنگی های کاملاً رسیده، سرکه سفید، نمک، شکر، موسیر، پیاز، فلفل سیاه، و زنجبیل دارند. البته آن ها از سایر افزودنی های دلخواه نظیر سبزی های معطر نیز بهره می گیرند. روش تهیه سس به این شکل است که ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده، در سرکه می ریزند و می جوشانند، سپس نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنند. ماده به دست آمده را پس از فشرده سازی از صافی رد می کنند تا دانه ها و پوست گوجه فرنگی از آن جدا شود. بعد شکر را به آن اضافه کرده و مجدداً می جوشانند. سپس ترکیب به دست ‌آمده را با سایر چاشنی ها مخلوط کرده و خوب هم می زنند تا کاملاً غلیظ شده و آماده مصرف شود.

این مراحل در مراکز تامین سس کچاپ صنعتی، به صورت بهداشتی و مکانیزه انجام می شود و تولیدکنندگانی که تمامی این موارد و نکات را رعایت کنند، سس گوجه فرنگی اصل را به دست مصرف کنندگان می رسانند. اما بسیاری از شرکت ها و کارخانه های متخلف هم هستند که در تامین سس کچاب این موارد را رعایت نمی کنند در نتیجه یک محصول بی کیفیت را ارائه می دهند. برای اینکه یک محصول باکیفیت و خوب را تهیه کنید، حتما این محصولات را از مراکز و مغازه های معتبر خریداری کنید و سس هایی که برچسب استاندارد بهداشتی را ندارند استفاده نکنید.

فروش عمده سس کچاب صنعتی

فروش عمده سس کچاب صنعتی فروش عمده سس کچاپ صنعتی آنجایی شروع شد که در سال های اولیه قرن بیستم، بعد از مباحثه بر سر استفاده از بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده در سس، کچاپ امروزی پدیدار شد. هاروی دبلیو وایلی، پدر مدیریت غذایی و دارویی در ایالات متحده، ایمنی بنزوات را که در قانون دارو و خوراک خالص مردود شده بود، زیر سوال برد. در جواب، موسسان شرکت به همراه هنری جِی هاینز، یک دستورالعمل جایگزین ارائه کردند که احتیاج استفاده از آن نگهدارنده را حذف می کرد. همین امر باعث شد خرید و فروش سس کچاب توسط افراد زیادی انجام شود.

پیش از هاینز (و مبتکران هم کار او) کچاپ گوجه فرنگی صنعتی رقیق و آبدار بود، که این تا اندازه ای به دلیل استفاده از گوجه فرنگی های کال بود که دارای پکتین (ژلاتین گیاهی) کمی بودند. سرکه آنها کمتر از کچاپ های امروزی بود. به علت ترشی کردن گوجه فرنگی های رسیده، نیاز به بنزوات، بدون ضایع شدن یا کاهش طعم، از بین رفت. اما تغییراتی که به علت خواسته حذف بنزوات اعمال شده بود، از طرفی دیگر، تغییراتی را باعث شد که خبرگانی مانند اندرو اف اسمیت، بر این باورند که کلید تحکیم کچاپ گوجه فرنگی، به عنوان سس برتر و غالب در آمریکا شود.

با رونق فروش عمده سس کچاپ صنعتی در آمریکا و اروپا، کم کم این صنعت به خاورمیانه و آسیا هم کشیده شد تا جایی که امروزه می توان به راحتی از طریق سایت ها، اقدام به خرید عمده این محصول کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما